Thuis ProductenNAS van het huisbureau Opslagapparaat

PowerVaultml6000 Opslagapparaat Netwerk In bijlage met Intelligente Diagnostiek

PowerVaultml6000 Opslagapparaat Netwerk In bijlage met Intelligente Diagnostiek

PowerVault ML6000 Network Attached Storage Device With Intelligent Diagnostics

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Dell
Modelnummer: PowerVault ML6000

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: Verhandelbaar
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: standaardkartondoos met schuim
Betalingscondities: T/T
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: De Details van het PowerVaultml6000 Product streepjescodelezer: standaard
Aandrijvingscontrolemechanismen: PowerVault ML6010 cm (5U) Functie: Modulaire Flexibiliteit
Hoog licht:

nas opslagapparaat

,

het toestel van de netwerkopslag

De Details van het PowerVaultml6000 Product

 

 

Scalable Vrede van Mening

Geautomatiseerde Bandbibliotheek in een 5U-vormfactor, opslag 41
groeven en tot 2 bandaandrijving

 

De Bril & de Aanpassing van technologie

Streepjescodelezer

Norm

Chassis

PowerVault ML6010 cm (5U)
8.6“ x 17,4“ x 31,4“ (21.9cm x 44.2cm x 79.8cm)
66 pond (30 Kg)

PowerVault ML6020 cm (14U)
24.4“ x 17,4“ x 31,4“ (61.9cm x 44.2cm x 79.8cm)
125 pond (56,8 Kg)

PowerVault ML6030 cm (23U)
40.1“ x 17,4“ x 31,4“ (101.9cm x 44.2cm x 79.8cm)
184 pond (83,6 Kg)

Aandrijvingscontrolemechanismen

8 Gb/s FC, 6 Gb/s-SAS (lto-6 en vroegere generaties slechts)

Nota: ML6000 zal om het even welke combinatie LTO-aandrijving na verkooppunt steunen. Dell adviseert verdelend aandrijving door generatie voor gemak van media beheer.

Milieuexploitatievoorwaarden

Elektro: 100-240V
Hoogte: 10.000 voet (9,144m)
Temperatuur: 10°C aan 40°C (het werken)
Vochtigheid: 20-80% non-condensing (werkend)

Bibliotheekconfiguraties

PowerVault ML6010 cm (5U)
Tot 41 patronen
Tot 2 bandaandrijving
Tot 6 de invoer/de uitvoergroeven

PowerVault ML6020 cm (14U)
Tot 133 patronen
Tot 6 bandaandrijving
Tot 18 de invoer/de uitvoergroeven

PowerVault ML6030 cm (23U)
Tot 225 patronen
Tot 10 bandaandrijving
Tot 30 de invoer/de uitvoergroeven

PowerVault ML6000 EM (9U)
Tot 92 patronen
Tot 4 bandaandrijving
Tot 12 de invoer/de uitvoergroeven

ML6000 - 32U Config
Tot 317 patronen
Tot 14 bandaandrijving
Tot 42 de invoer/de uitvoergroeven

ML6000 - 41U Config
Tot 409 patronen
Tot 18 bandaandrijving
Tot 54 de invoer/de uitvoergroeven

Beheer

De Interface van het bibliotheekbeheer:

Exploitantpaneel
Wachtwoord-beschermde, van de context afhankelijke LCD menuvertoning met backlight
Vertoningenbibliotheek, aandrijving en brievenbusactiviteit
Extern beheer (Extern beheereenheid -- RMU) met geïntegreerde Webserver

 

Configuratie: Autoontdekking en autokaliberbepaling voor geïnstalleerde/toegevoegde componenten (modules, banden, aandrijving)

Betrouwbaarheid

Bandhoudbaarheid: 30 jaar (bij 20°C, 40%RH)
Macht: Overtollige beschikbare voedingen
Gebruikersverbeteringen: Aandrijving, capaciteitsvoeding op bestelling, tweede, bibliotheek beheerde encryptie, geavanceerde rapportering
FRUs/CRUs: Voedingen, plukkersassemblage, controleelektronika, heet-ruilmiddelaandrijving, RMU
Diagnostiek: Ingebed toezicht op belangrijke subsystemen, self-diagnostics, op beleid-gebaseerd e-mailalarm, autokaliberbepaling, autoinventaris, SNMP-alarm via RMU
Extra Eigenschappen: Automatische streepjescodelezer, keus van het automatische of handaandrijving schoonmaken

Software

De Steun van Dell NetVault®
Voor de extra steun van de band reservesoftware zoals Symantec en CommVault, bezoek de plaats van de softwareverkoper voor bijgewerkte steuninformatie.

Bind Reservetechnologie vast

LTO-de specificaties zijn een open die formaat voor interoperabiliteit wordt ontworpen
De investeringsbescherming wordt verzekerd door achteruit verenigbaarheid

Lto-8 lezen 1 generatierug; Lto-5, lezen lto-6 en lto-7 2 generaties achter
Elke LTO-generatie schrijft 1 generatierug

Encryptie

Facultatieve Bibliotheek Beheerde Encryptie (lto-4 en recentere generaties)

Facultatieve Geavanceerde Beschikbare Rapportering

Facultatieve Eigenschappen

Facultatieve Capaciteit op bestelling
De lineaire steun van (LTFS) van het Bandbestandssysteem verleent gemakkelijk gegevenstoegang en beheer die gemakkelijk dossieraandeel toestaan; Ltfs-le de software is beschikbaar voor aankoop

 

Eigenschappen

Oplossing van de de industrie de Belangrijke Opslag

Oplossing van de de industrie de Belangrijke Opslag

U hebt betere dingen doe dan over uw steun en archieftechnologie te denken, en de familie van PowerVault™ wordt ML6000 ontworpen om ervoor te zorgen dat de opslag van uw zeer belangrijke dossiers vrije zorg en ruzie is. ML6000 is veelzijdig, bedrijfsniveau, hoogste-geschatte modulaire bandbibliotheek die klanten toestaat om hun de steun en het archiefoplossingen van storage area network(san) te schrapen. Aanwendend LTO-bandaandrijving en media met het vermogen van Write Once Read Many(worm), evenals eigenschappen zoals pro-actieve controle om al belangrijke subsysteemcomponenten en de bibliotheek-Geleide Encryptie voor toegevoegde veiligheid te controleren, is ML6000 een intelligente, op lange termijn investering. Geschikt om als uw capaciteitsbehoeften zich uit te breiden groei, de ML6000-familieaanbiedingen uw het behoud en de restauratiefunctionaliteit op lange termijn van organisatiegegevens, in een robuust, intelligent, gebruikersvriendelijk opslagsysteem.

 


Modulaire Flexibiliteit

De de bandbibliotheek van Dell™ PowerVault™ ML6000 is een echt modulaire steun/archiefoplossing voor uw essentiële bestanden en gegevens. Volledig scalable, voorziet de ML6000-familie u van de veilige opslagcapaciteit u, terwijl het helpen om ervoor te zorgen nu vereist dat uw behoeften morgen aan worden voldaan. De bibliotheek is beschikbaar preconfigured in 5U (ML6010), 14U (ML6020), de grootte of van 23U (ML6030) en het toevoegen van een extra 9U-eenheid aan uw stapel zijn een ongecompliceerde procedure. 32U en 41U-de chassisgrootte is beschikbaar voor configuratie.

 

Modulaire Flexibiliteit


 

Capaciteit op bestelling

De planning voor toekomstige opslagcapaciteit kan vandaag sparen uw organisatietijd en geld helpen wanneer u uit de capaciteitseigenschap op bestelling voordeel haalt. Bijvoorbeeld, is de ML6030-bibliotheek preconfigured met 87 toegelaten patroongroeven. Wanneer de behoefte zich voordoet, kunnen de extra patroongroeven in 46 groeftoename via de sleutel worden geactiveerd van de softwarevergunning, die voor non-disruptive scalability toestaan. Aangezien uw onderneming groeit, zodat doet uw bibliotheek, is elke extra 9U-uitbreidingsmodule ook vergunnings zeer belangrijke scalable in 46 groeftoename, die tot 409 groeven in een 41U-bibliotheekconfiguratie uiteindelijk zal steunen! Het activeren van een nieuwe vergunnings zeer belangrijke code en het verbeteren van uw capaciteit zijn een eenvoudig, ongecompliceerd proces dat geen extra hardware of reinitialization van de bibliotheek vereist.

 


De bibliotheek van de PowerVaultml6000 band biedt Pro-actieve Controleeigenschappen van alle componenten en verrichtingen in de bibliotheek aan.

Intelligente Diagnostiek

De ML6000'S-intelligentie controleert proactively het statuut van alle componenten en verrichtingen in de bibliotheek. De relationele diagnostiek handhaaft een geschiedenis van gebeurtenissen die in de bibliotheek na verloop van tijd voorkomen, en correleert hen om de mogelijkheden van de mislukkingsvoorspelling te verstrekken. ML6000 zal zal logboeken en analyseren zal pro-actief bericht aan uw aangewezen beheerder van potentiële kwesties en verstrekken, verzamelen selecteren alvorens een kwestie eigenlijk voorkomt. U kunt uit de e-mailberichteigenschap voordeel halen om ver bericht van gebeurtenissen te verstrekken die in het reservemilieu voorkomen.

 


PowerVault ML6000 kenmerkt een intuïtieve touch screeninterface aan boord voor één-aanraking toegang tot bibliotheekverrichtingen.

Veelzijdig Beheer

Het geïntegreerde touche screen van het exploitantpaneel is een eenvoudig en intuïtief graphical user interface (GUI) dat u één-aanraking toegang door menuopdrachten, verleent en snel-blikinformatie over de gezondheid van de bibliotheek verstrekt. De opstelling, de installatie, het onderhoud, het verdelen en het oplossen van problemen allen worden behandeld door tovenaars die u stap voor stap door elk proces in het duidelijke Engels begeleiden. Een volledig-gekenmerkt, op HTML-Gebaseerd extern beheernut staat beheerders toe om alle functies van het bibliotheekbeheer van om het even welke verre plaats uit te voeren. Het zelfbewustzijn en het gemak van beheer van de de bibliotheekhulp van ML6000 PowerVault zorgen ervoor dat de veiligheid van uw reserveuitvoering altijd zorg-vrij is.

 


Het richten van Band en Schijfoplossingen

De familie PowerVault™ wordt van ML6000 geoptimaliseerd voor de servers van Dell PowerEdge™, en om zich volkomen op de Dell-Opslagps Reeksen Internet SCSI (iSCSI) en Dell-van de Reeksfibre channel van Opslagsc ontworpen te richten de systemen van de de schijfopslag. De familie van PowerVault™ ML6000 is de ideale keus voor steun van de Dell-Opslagportefeuille en kan uw het archiveren behoeften effectief ook steunen op lange termijn.

 

Het richten van Band en Schijfoplossingen


 

Klaar voor Morgen

De technologie evolueert. Daarom steunt de ML6000-familie een brede waaier van software van de Steun van Dell NetVault en andere belangrijke bedrijven zoals Symantec. Het gebruik van PowerVault ML6000 drijft technologie die toekomstig-klaar, met de markt kan zich uitbreiden om verschillende connectiviteitsopties met inbegrip van serie verbonden SAS en Fibre Channel te steunen. De investering op lange termijn vereist een systeem dat flexibel, modulair en scalable is, en de familie van PowerVault ML6000 bereid om met uw onderneming is te groeien.

 


Groen ben met Band

Groen ben met Band

Wanneer het incalculeren in de eigenschappen en de voordelen van bandopslag — zoals betrouwbaarheid, portabiliteit, encryptie (lto-4 en recentere generaties) en de houdbaarheid (30 jaar) van bandpatronen — het is de perfecte oplossing voor uw lange of op korte termijn reserve of het archiveren behoeften. Bovendien wanneer de bandmedia worden opgeslagen, vereist het geen energie tot het moet worden betreden. Door nul energie te gebruiken wanneer opgeslagen, is de band „natuurlijk groen“.

Contactgegevens
Shenzhen How does Electronic Commerce Co., Ltd.

Contactpersoon: sales

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten