Thuis Productenhet materiaal van de computerserver

De krachtige Server van het de Computerrek van PowerEdge R730xd met Auto - Updateeigenschap

De krachtige Server van het de Computerrek van PowerEdge R730xd met Auto - Updateeigenschap

Powerful PowerEdge R730xd Computer Rack Server With Auto - Update Feature

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Dell
Modelnummer: PowerEdge R730xd

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: Verhandelbaar
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: standaardkartondoos met schuim
Betalingscondities: T/T
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: De Server van het PowerEdger730xd Rek Netwerkcontrolemechanisme: 4 1 GB, 2 10 GB
Hoogte: 8,73 cm (3,44 binnen) Breedte: 44,40 cm (17,49 binnen)
Diepte: 68,40 cm (26,92 binnen) Ingebouwde dubbele BR-module: De enige Correctie (SDDC) van Apparatengegevens
Hoog licht:

de machine van de computerserver

,

commerciële server

De Server van het PowerEdger730xd Rek

 

 

Versnel werkbelastingsverwerking

Krachtige PowerEdge R730xd in de nieuwe 13de de serverfamilie van generatiepoweredge levert superieure opslagflexibiliteit en productiviteit. Met de facultatieve configuratie van de in-server hybride opslag, steunt het niet alleen het tiering, maar ook verstrekt opslagcapaciteit door de grote capaciteit zelfs 28 harde aandrijving (met inbegrip van 18 1,8 duim SATA SSDs) in een dubbel 2U-systeem. , prestaties en kostensaldo.

Flits altijd en overal: De nieuwe configuraties die flits steunen laten snelle gegevenstoegang voor betere toepassingsprestaties toe. Deze configuraties omvatten 1,8“ SATA SSD, 12 GB SAS SSD, en een aandrijving van de Flitspcie van ultra-hoog-prestatiesnvme Uitdrukkelijke met het facultatieve Vloeibare Geheime voorgeheugen van Dell voor San en van de het Geheime voorgeheugentoepassing van SanDisk DAS de versnellingstechnologie.
Flexibel gebruik van solid-staten drive om toepassingsprestaties te maximaliseren. U kunt solid-staten drive met het flexibele verdelen en dubbele PERC-kaarten buigzaam nu gebruiken om de prestaties van 4 SSDs + 20 harde aandrijving, 8 SSDs + 16 harde aandrijving of 12 SSDs te maximaliseren + 12 harde aandrijving.
Verbeter databaseprestaties door flitsaandrijving aan geheim voorgeheugen „hete“ gegevens en harde aandrijving NL-SAS/SATA voor maximaal 48 TB3 van op server-gebaseerde opslagcapaciteit te gebruiken.
Verbeter de parallelle gebruik en systeemontvankelijkheid van OLTP-toepassingen door NVMe-aandrijving met Dell te combineren die oplossingen in het voorgeheugen onderbrengen.
Door traditionele harde aandrijving met in vaste toestand te combineren drijft de flits, ervoor zorgend dat de gegevens beschikbaar zijn waar het heeft vereist, verstrekkend efficiënt, krachtig landschap voor de het-zoals-a-Dienst (XaaS) leveranciers, grote gegevens (Hadoop) gebruikers, en het ontvangen Uitgebreide opslag.
De Server van het PowerEdger730xd Rek - de Verwerking van de Snelhedenwerkbelasting
Geïntegreerde communicatie en samenwerking

Met verhoogde netwerkproductie en de familie van het de bewerkere5-2600 v4 product van Intel® Xeon®, levert PowerEdge R730xd de prestaties u voor SharePoint, Lync, Uitwisseling, en verenigde samenwerkingsmilieu's wenst.

De capaciteit van de opslagaandrijving is gestegen met 33% over vorige generaties, waarbij meer en grotere, goedkope brievenbussen worden gesteund.
De geheugenbandbreedte is gestegen met 15% over vorige generaties, waarbij reactietijd wordt verminderd en helpend om IO-prestaties met klantgerichte productie van de selectie van Dell van netwerkadapters te verbeteren.
Met een 12 GB PERC9 INVALScontrolemechanisme, worden het geheime voorgeheugen en de productie verdubbeld vergeleken bij de vorige generatie, waarbij de algemene prestaties van Uitwisseling worden verbeterd.
Optimaliseer de prestaties en de ontvankelijkheid van Lync in virtuele omgevingen door meer virtuele machines aan een groter aantal fysieke bewerkerkernen direct in kaart te brengen.
De Server van het PowerEdger730xd Rek - Opslagvirtualisatie
Opslagvirtualisatie

In de familie van het de bewerkere5-2600 v4 product van Intel® Xeon®, bevat elke groef tot 22 kernen, die de vereiste cycli en de draden verstrekken om de diverse werkbelasting (met inbegrip van virtueel) in virtuele omgevingen de Lokale opslag van vandaag) te steunen. Om deze plaatsingen verder te verbeteren, zijn de volgende eigenschappen toegevoegd aan R730xd:

DDR4 RAM: Steunt meer, grotere, en hogere prestaties virtuele machines per knoop, terwijl het verbruiken van tot 30% minder macht dan vorige generatie DDR3 RAM
Multi-Mode INVALScontrolemechanisme: De opslagbandbreedte is tweemaal dat van vorige generaties
Compatibel systeem met de software-bepaalde oplossingen van opslag(sds) zoals Microsoft-Opslagruimten, VMware® Virtuele SANTM (vSAN), en OpenStack Ceph
Vereenvoudig en automatiseer IT beheerstaken

Leid uw datacentrumservers de manier u hen wilt: afzonderlijk beheer, gecentraliseerd beheer, beheer ter plaatse die, extern beheer, of beheer met uw Smartphone-helemaal op uw keus wordt gebaseerd. Een verenigde van de beheersbenadering en derde integratie verzekert naadloos beheer van PowerEdge-servers.
Vereenvoudigd beheer
Vereenvoudigd beheer van PowerEdge-servers met ingebedde intelligentie met het Geïntegreerde Controlemechanisme van de Cyclusexterne toegang (iDRAC) met Levenscycluscontrolemechanisme en betrouwbare, tijdbesparende beheersmogelijkheden over de volledige portefeuille van Dell OpenManage.
Agentlessbeheer
IDRAC8 met de eigenschappen agent-vrij beheer van het Levenscycluscontrolemechanisme voor toezicht in real time op servers en interne opslagapparaten. Het controleert servergezondheid, ook veelvoudige interne parameters, en systeemprestaties zonder het moeten sommige agenten in het serverbesturingssysteem installeren die extra onderhoud vereisen en waardevolle Cpu-tijd opnemen.
Levenscycluscontrolemechanisme
Het levenscycluscontrolemechanisme verstrekt plaatsing, update, en steunautomatisering op bestelling om datacentrumefficiency, evenals automatisch inventaris, monitor te maximaliseren, en alle nieuwe die systemen bij te werken van Dell PowerEdge aan het datacentrum worden toegevoegd. Het omvat blijvend geleid aan boord van opslag die, wanneer gecombineerd met zijn systeembeheersingsmogelijkheden, de behoefte aan traditionele op middel-gebaseerde systeembeheersingshulpmiddelen en nut elimineert.
Nul contact automatische plaatsing
De nul-aanraking auto-plaatsing vermindert ontdekkingstijd en vermindert handdieingangsfouten door een configuratiebestand te gebruiken bij een specifieke plaats op het interne netwerk automatisch Dell-servers wordt opgeslagen te ontdekken en te vormen. De beheerders moeten rekken en kabels hebben om de meesten uit het te krijgen.
Server automatische update
De eigenschap van de server auto-update vereenvoudigt ingebouwde programmatuurupdates door de server met de ingebouwde programmatuurbasislijn synchroon te houden bij een gespecificeerde plaats op het interne netwerk wordt opgeslagen dat.
Technische ondersteuningrapport
Het geautomatiseerde die Onderhoud, door iDRAC wordt aangedreven, is een onophoudelijk bijgewerkte gezondheid en die het statusrapport dat meer dan 5.000 kritieke systeemparameters en hulp controleert vermindert de tijd wordt vereist om serverkwesties te identificeren en op te lossen.
De Server Monitor van het PowerEdger730xd Rek en leidt op om het even welk ogenblik, overal
Controleer op om het even welk ogenblik en leid, overal

U kunt uw systeem van uw smartphone, laptop, of systeemniveau beheren door uw lokale en extern beheeropties eenvoudig te plaatsen.
Gebruik uw smartphone met de OpenManage-Mobiele toepassing om uw ver systeem dicht te controleren, of met de server via Dichtbijgelegen Field Communication (NFC) aan de rapporten van de toegangsstatus en logboeken te verbinden gebruikend de eigenschap van de iDRAC Snelle Synchronisatie.
Gebruik een USB-stok om configuratiebestanden voor BIOS te uploaden, iDRAC, PERC, motherboard ingebouwd local area network (LOM), de updates die en van de netwerkkaart (NIC) Directe iDRAC gebruiken verbinden eigenschap.
Sluit laptop aan de ingebedde iDRAC8-beheerconsoleinterface van aan een specifieke server via USB voor het betrouwbare beheer „van het systeemniveau“.
Versnel IT de dienstplaatsing

Vereenvoudig infrastructuurconfiguratie, versnel werkbelastingsplaatsing, en vereenvoudig IT dienstverstrekking met intuïtieve gebruikersinterface van de Actieve Systeemmanager de verenigde console en het hoogst. Verbeterd voor de volgende generatie van PowerEdge-servers met de volgende eigenschappen:
Op malplaatje-gebaseerde server en IO-configuratie, identiteitsbeheer, en de mogelijkheden van de de dienstmigratie
Snelle werkbelastingsplaatsing met een ooit-zichuitbreidt gebruiksklare malplaatjebibliotheek
Wolkensteun, ondersteunende zowel Infrastructuur als Dienst (IaaS) als Platform als Dienst (PaaS), met inbegrip van Red Hat en VMware-oplossingen
De Server van het PowerEdger730xd Rek - Steunen toekomstig-klaar datacentra
Steun voor toekomstig-klaar datacentra

R730xd voorziet schaal-uit voldoende capaciteit van veelvoudige terabytes van opslagvoetafdruk om een per-GB prijs/prestaties verhouding in een 2U-server te bereiken. Het verstrekt ook de beschikbaarheid en de efficiency nodig om het datacentrum te steunen dat zal zijn provisioned met de volgende eigenschappen:
Twee bewerkers van Intel® Xeon® E5-2600 v4 (tot 22 kernen per cpu; tot 44 kernen per server)
24 DIMM-groeven voor TB maximaal 1,5 van geheugen
Overtollige voedingeenheid (PSU)
Heet-Swappable en vervangbare PSUs, harde aandrijving, en ventilators
Dubbele SD-geheugenkaartopties voor faalveilige hypervisors
Verse lucht 2,0 configuratie

 

Technische Parameters


Bewerkeroptie
De Familie van het de Bewerkere5 2600 v4 Product van Intel®xeon®
Besturingssysteemopties (Dell adviseert Vensters 10 Beroeps.)
Microsoft®vensters Server® 2008 R2
Microsoft Windows Server 2012
Microsoft Windows Server 2012 R2
De Server van de Novell®suse® Linux Onderneming
Rode Hat® Onderneming Linux
VMware® ESX®
Chipsetoptie
Intel®c610 Reeks Chipset
Geheugenoptie 1
TB tot 1,5 (24 DIMM-groeven): 4 GB/8 GB/16 GB/32 GB/64 GB DDR4 (tot 2400 MT/s)
Ingebedde (facultatieve) hypervisor
Gesteunde facultatieve hypervisors:
Microsoft®vensters Server® 2008 met hyper-V®
VMware® vSphere® ESXiTM
Citrix® XenServer®
opslag
SAS, SATA, Nearline-SAS, Solid-state drive, PCIe SSD:
TB tot 81, met inbegrip van 18 1,8“ 960 GB SATA SSDs = 8 3,5“ SATA/nearline-SAS aandrijving
TB tot 46,8, met inbegrip van 24 2,5“ 1,8 TB heet-swappable SAS aandrijving en twee 2,5“ 1,8 TB heet-swappable SAS aandrijving
Drijft TB tot 131,6, met inbegrip van TB 12 3,5“ 8 nearlinesas = 4 3,5“ 8 TB nearlinesas en 2 2,5“ 1,8 TB SAS aandrijving of SSDs
Aandrijvingsbaai
Interne harde aandrijvingsbaai en heet-swappable backplane:
Tot 18 1,8 duimsolid-staten drive: SATA
Tot 24 2,5“ + 2 2,5“ harde aandrijving: SAS, SATA, nearlinesas solid-staten drive: SAS, SATA, tot 4 NVMe Uitdrukkelijke Flits PCIe
Tot 16 3,5“ + 2 2,5“ harde aandrijving: SAS, SATA, nearlinesas solid-staten drive: SAS, SATA
Groef die punt bevat
Groef 1: halve lengte, halve hoogte, 3de generatie PCIe x8 (x16-interface), halve hoogtesteun
Groef 2: halve lengte, halve hoogte, 3de generatie PCIe x8 (x16-interface), halve hoogtesteun
Groef 3: halve lengte, halve hoogte, 3de generatie PCIe x8 (x16-interface), halve hoogtesteun
Groef 4: volledige lengte, volledige hoogte, 3de generatie PCIe x16 (x16-interface)
Groef 5: volledige lengte, volledige hoogte, 3de generatie PCIe x8 (x16-interface)
Groef 6: volledige lengte, volledige hoogte, 3de generatie PCIe x16 (x16-interface)
Specifieke INVALSkaart
INVALScontrolemechanisme
Ingebouwd:
PERC H330
PERC H730
PERC H730P
Extern:
PERC H830
Netwerkcontrolemechanisme
4 1 GB, 2 10 GB
Communicatie optie
Broadcom® 5719 Vierlinghaven 1 GB NIC
Broadcom 5720 Dubbele Haven 1 GB NIC
Broadcom 57810 Dubbele Haven 10 GB DA/SFP+ KAN
Broadcom 57810 Dubbele Haven 10 het Netwerkadapter van GB basis-T
Dubbele Haven 1 van Intel®ethernet I350 GB-Serveradapter
De Vierlinghaven 1 van Intel Ethernet I350 GB-Serveradapter
Dubbele Haven 10 van Intel Ethernet X540 de Serveradapter van G basis-t
Mellanox® connectX®-3 Dubbele Haven 10 de Adapter van het de Servernetwerk van GB Direct/SFP+
Mellanox connectX-3 Dubbele Haven 40 de Adapter van het de Servernetwerk van GB Direct/QSFP
Emulex® LPE 12000 Enige Haven 8 GB Fibre Channel HBA
Emulex LPE 12002 Dubbele Haven 8 GB Fibre Channel HBA
Emulex LPe16000B kiest Haven 16 GB Fibre Channel HBA uit
Emulexlpe16002b Dubbele Haven 16 GB Fibre Channel HBA
KAN de Dubbele Haven PCIe 10 van Emulexoneconnect OCe14102-U1-D GbE
QLogic® 2560 Enige Haven 8 GB Fibre Channel HBA
QLogic 2562 Dubbele Haven 8 GB Fibre Channel HBA
Qlogic 2660 enige haven 16 GB Fibre Channel HBA, volledige hoogte
Qlogic 2662 Dubbele Haven 16 GB Fibre Channel HBA, Volledige Hoogte
Machtsoptie 2
1.100 watts AC, de generatie van 86 mm dertiende (Platina +)
1.100 watts gelijkstroom, de generatie van 86 mm twaalfde (gouden rang)
750 watts AC, de generatie van 86 mm twaalfde (Platina)
750 watts AC, de generatie van 86 mm twaalfde (diamantrang)
495 watts AC, de generatie van 86 mm twaalfde (Platina)
Beschikbaarheid
ECC geheugen
Hete ruilmiddel harde aandrijving
Heet ruilmiddel overtollig koelsysteem
Hete ruilmiddel overtollige voeding
iDRAC8
Ingebouwde dubbele BR-module
De enige Correctie (SDDC) van Apparatengegevens
Vervangstukkenkolom
Steun voor zich het hoge beschikbaarheids groeperen en virtualisatie
Pro-actieve systeembeheersingsherinnering
iDRAC8 met Levenscycluscontrolemechanisme
Het chassis bevat punten
Hoogte: van 8,73 cm (3,44 binnen) x de Breedte: 44,40 cm (17,49 binnen) x D: 68,40 cm (26,92 binnen)

 

Contactgegevens
Shenzhen How does Electronic Commerce Co., Ltd.
Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten