Thuis ProductenDe hoge Computers van het Beëindigenwerkstation

Precisie 3530 Hoge Computers van het Beëindigenwerkstation met Vensters 10 Prosysteem

Precisie 3530 Hoge Computers van het Beëindigenwerkstation met Vensters 10 Prosysteem

Precision 3530 High End Workstation Computers With Windows 10 Pro System

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Dell
Modelnummer: Nieuwe Precisie 3530

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: Verhandelbaar
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: standaardkartondoos met schuim
Betalingscondities: T/T
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Nieuwe Precisie 3530 Besturingssysteem: Vensters 10 Pro
Hoogte: 24.30mm (0,96“) Breedte: 376mm (14,80“)
Diepte: 250.65mm (9,87“) Beginnend gewicht: 2.03kg (4.48lbs)
Hoog licht:

dell hoog eindwerkstation

,

krachtige werkstationcomputers

Nieuwe Precisie 3530
 

Krachtiger. Meer betaalbaar.

15-duim volledig klantgericht en hoog-uitvoerend mobiel werkstation op een entry-level prijspunt. Kenmerkend recentste 8ste Gen Intel® Core™ en Xeon® 6 kernbewerkers en de professionele grafiek van NVIDIA Quadro®.
 

Eigenschappen


 

Besturingssysteem

Beschikbaar met Vensters 10 Pro - voor een vlotte, veelzijdige Computerervaring.
 


Macht zo groot zoals uw ideeën

Macht zo groot zoals uw ideeën

Ervarings ongebreidelde innovatie met de nieuwe dunnere en lichtere, premie-gebouwde Precisie mobiele werkstations. Gebouwd met recentste 8ste Gen Intel® Core™ en Xeon® wordt 6 kernbewerkers, op:vlammen-snel geheugen en professionele grafiek, de Precisie mobiele familie gebouwd met macht die uw eigen vindingrijkheid wedijvert.
 


De prestaties van het werkstationniveau

De prestaties van het werkstationniveau

Gebouwd om te presteren: de 8ste Generatie Intel® Core™ en Xeon® 6 kernbewerkers haalt krachtige prestaties uit uw meest veeleisende professionele toepassingen, zodat kunt u zelfs nog meer in minder tijd bereiken.
Verbeterde geheugensnelheden: Geheugensnelheden van tot 2666MHz tot 32GB-verhogings 3D weergave, het teruggeven, en ander geheugen intensieve toepassingen op zijn maximumpotentieel.
Robuuste grafiek: Beheers in een oogwenk om het even welke visualisatieuitdaging met kaarten die van de volgende generatienividia de professionele grafiek Quadro® 4GB van geheugen kenmerken.
Schaal aan uw behoeften: Kom tegemoet de opslag aan behoeften van uw toepassingen door de beste aandrijving te kiezen aan twee opslaggroeven. Voor hoogste prestaties, stijg naar de aandrijving van 2TB PCIe.
 


Verbeter productiviteit met Dell-Precisieoptimizer

Verbeter productiviteit met Dell-Precisieoptimizer

Gestemde prestaties: Vrij met uw Precisiewerkstation, Dell-Precisieoptimizer, met SCCM stemt het gecentraliseerde beheer, automatisch uw werkstation om populaire ISV-toepassingen bij de snellere snelheden in werking te stellen mogelijke, verbetert systeembetrouwbaarheid met geautomatiseerde systeemupdates, en verstrekt analytics om middelknelpunten te richten.
De premie paste prestaties aan: De verbetering aan de nieuwe Dell-Precisieoptimizer premieversie en let op dit programma leert het gedrag van om het even welke user-specified toepassingen, identificeert optimaliseringskansen gebruikend machine lerend, en toepast de prestatiesverbeteringen.
 


Klein ontwerp. Grote prestaties.

Klein ontwerp. Grote prestaties.

Dit kleine mobiele werkstation maakt een krachtige vuist, met een verbeterd nieuw ontwerp en drie verschillende vertoningsopties om uw grootste ideeën aan het leven te brengen.
 


Houd uw ideeën in motie

Verlengde productiviteit: De de celbatterij van 68Whr 4 en de facultatieve 6 cel92whr batterij kenmerken een snellere last om u in gebruik te worden snel, zodat kunt u op de baan productief blijven geen kwestie waar u moet zijn.
Pasvorm voor uw levensstijl: Ontworpen met kabel die dokken, kan dit kleine en compacte werkstation grote projecten dragen waar de baan u neemt.
Verbind gemakkelijk: De steun voor 4K-video aan een externe monitor bij 60 frames per seconde via HDMI 2,0 staat u toe om uw werk in perfecte duidelijkheid tot stand te brengen en uit te geven.
 

Houd uw ideeën in motie


Uw werk kan op het tellen

De certificatie van independent software vendor(isv): De precisiewerkstations worden getest om de krachtige toepassingen te verzekeren u zich op elke regelmatig in werking gestelde dag baseert. Dell-de ISV-Certificatie behandelen de populairste onafhankelijke softwaretoepassingen.
 


Beveilig

Beveilig

Dell verstrekt innovatieve gegevensbeveiligingoplossingen die veiligheidsuitdagingen en bedrijfszorgen frontaal ontmoeten om uw kritiekste en at-risk activa, uw gegevens te beschermen. Met Dell-Gegevensbeveiligingoplossingen, eind - de gebruikers kunnen werken waar en hoe zij willen wetend dat hun gegevens beschermd zijn. Dell-de Gegevensbeschermer beschermt gegevens waar het gaat terwijl de Reeks van Dell Endpoint Security, door Cylance wordt aangedreven, tot 99% van malware die ophoudt.
 

Handelbaar

Handelbaar

Een deel van handelbaarste lijn van Dell de van commerciële PCs die vrije Dell-de Reekstoolkit van het Cliëntbevel voor flexibele en geautomatiseerde BIOS en systeemconfiguraties kenmerken. De facultatieve vProuitbreidingen staan voor out-of-band systeembeheersing toe.
 

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Het precisie mobiele werkstation is aan mil-STD 810G onderworpen die, duurzaamheid en betrouwbaarheid verzekeren testen voor waar uw baan u neemt.
 


Wij hebben uw behandelde zaken

ProSupport plus

ProSupport plus

Krijg wanneer prioritaire toegang tot deskundige steun met vooruitlopende analytics (via SupportAssist technology*) en schadebescherming voor dalingen, morserijen, schommelingen en meer.
 

ProDeploy plus

ProDeploy plus

Deze uitvoerige dienst verstrekt naadloze plaatsing van nieuwe technologie. U krijgt één enkel punt van contact voor projectleiding met inbegrip van eerlijke planning, configuratie, gegevensmigratie en kennisoverdracht.
 

De toevallige Schadedienst

De toevallige Schadedienst

Geniet van zorg-vrije eigendom en minimaliseer onderbreking met bescherming tegen toevallige dalingen, morserijen, schommelingen en breuken. De dekking neemt op waar uw vorige garantie weg weggaat en ideaal voor zeer riskante milieu's en mobiele workforces is.
 


Havens & Groeven

Havens & Groeven

1. Hoofdtelefoonhefboom | 2. Facultatieve Simkaartgroef | 3. USB 3,1 Gen 1 met PowerShare| 4. VGA-Haven | 5. Veiligheidsslot | 6. RJ45-Haven | 7. HDMI 2,0 | 8. USB 3,1 Gen 1 | 9. De Haven van de machtsadapter | 10. USB-c met facultatieve Blikseminslag | 11. USB 3,1 Gen 1| 12. De Lezer van de geheugenkaart | 13. (Facultatieve) smartcardlezer
 


Afmetingen & Gewicht

Afmetingen & Gewicht

1. Hoogte: 24.30mm (0,96“) | 2. Breedte: 376mm (14,80“) | 3. Diepte: 250.65mm (9,87“) | Beginnend Gewicht: 2.03kg (4.48lbs)

Contactgegevens
Shenzhen How does Electronic Commerce Co., Ltd.

Contactpersoon: sales

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten